Політика безпеки TM Gemelli

1. Умови використання сайту

1.1. Дану угоду користувача (далі - Угода) визначає умови використання сайту, а такоже права та обов'язки його Користувачів, адміністрації и третіх осіб, які не є користувачами сайту, но чиї права та захоплення можуть бути порушені в результаті дій Користувачів сайту.

Угода є юридично обов'язковою угодою (публічною оферти) між Користувачем та Адміністрацією сайту, предметом якого є надання Адміністрацією сайту Корістувачеві доступу до використання сайту і його функціоналу.

1.2. Користувачем сайту вважається будь-яка фізична особа, яка коли-небудь здійснила доступ до сайту, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї угоди.

1.3. Користувач зобов'язаний ознайомитись з цією угодою до моменту реєстрації на сайті. Реєстрація Користувача на сайті означає повне и беззастережне прийняття Користувачем цієї угоди. У разі незгоди з умов Угоди, використання сайту Користувачем повинно бути негайно припинено.

1.4. Ця Угода може бути змінена та / або доповнена Адміністрацією сайту в односторонньому порядку. Такі зміни вступають в силу після Закінчення 3 діб з моменту разміщення нової версії угоди на сайті. При незгоді Користувача з внесеними змінамі він зобов'язаний відмовитись від доступу до Сайту, припинити використання матеріалів та сервісів Сайту. Використання Користувачем матеріалів сайту после зміни угоди автоматично означає їх прийняття.

2. Порядок використання Сайту. зобов'язання Користувача

2.1. Використання матеріалів та сервісів Сайту регулюється нормами чинного законодавства України.

Користувачу дозволено переглядати і завантажуваті інформацію з сайту Виключно для особистого некомерційного використання. Використання матеріалів сайту, в тому чіслі для цитування, без Згоди адміністрації не допускається.

Користувач зобов'язується не вживати дій, які можуть розглядатися як порушення українського законодавства і / або норми МІЖНАРОДНОГО права, в тому чіслі в сфері інтелектуальної власності, авторських чи суміжних прав, а також будь-яких дій, які призводять або можуть призвести до порушення нормальної роботи сайту и сервісів сайту.

2.2. При реєстрації на сайті та оформленні замовлень, Користувач погоджується надати достовірну и точно інформацію про себе и своїх контактних данних.

2.4. Користувач має право звертатися до Адміністрації з питаннями, претензіями, побажаннями відносно Поліпшення роботи чи іншої інформації. При цьому звернення не може бути загрозливим, діскрімінувати людей за будь-якою ознакою, а такоже містити образи чи іншим чином порушуваті чинне законодавство України.

2.5. Користувач згоден з тим, що Адміністрація сайту не несе відповідальності і не має прямих або непрямих зобов'язань перед Користувачем у зв'язку з будь-якими можливими або виникшими Втратами або збитками, пов'язаними з будь-яким вмістом Сайту, реєстрацією авторських прав і відомостями про таку реєстрацію, товарами або послугами, доступними на або отриманними через Зовнішні сайти або ресурси або інші контакти Користувача, в які ВІН вступив, вікорістовуючі розміщену на сайті інформацію або посилання на агентство Зовнішні ресурси.

3. Персональна інформація Користувача

3.1. Адміністрація сайту з повагою и ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ставиться до конфіденційної информації будь-якої особи, що став відвідувачем цього сайту.

Беручи цю угоду, Користувач дає Згоду на Обробку і захист персональних даних відповідно до положень Закону України « Про захист персональних даних » та політікою адміністрації сайту про захист персональних даних. Окрім того, користувач дає згоду, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти и підтримувати інформацію, пов'язану з членством Користувача з метою Надання відповідніх послуг.

3.3. Адміністрація сайту збирає як основні персональні дані, такі як ім'я, призвище та по батькові, адреси, електронні адреси, телефон, так і вторинні (технічні) дані - файли cookies, інформація про з'єднання та системну інформацію.

3.4. Користувач погоджується з тим, что конфедиційність переданої через Інтернет даних НЕ гарантована в разі, якщо доступ до ціх Даних ОТРИМАНО третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладніх адміністрації сайту, Адміністрація сайту не Несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

3.5. Адміністрація сайту может використовувати будь-яку зібрану через Сайт інформацію з метою поліпшення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі информации Користувачеві (за запитом), для маркетингових або дослідніцьких цілей, а також для других цілей, що НЕ суперечать положенням чинного законодавства України.

4. Обмеження відповідальності адміністрації сайту

4.1. Користувач попередження про те, що Адміністрація сайту не Несе відповідальності за відвідування або використання ним зовнішніх ресурсів, посилання на агентство Які можуть містітіся на сайті.

Користувач приймає положення про те, що всі матеріали та сервіси Сайту або будь-яка їх частина можуть супроводжуватися рекламою. Користувач згоден з тим, що Адміністрація сайту не Несе будь-яку відповідальність і не має будь-яких зобов'язань у зв'язку з такою рекламою.

4.2. Адміністрація сайту не Несе ніякої відповідальності за будь-які помилки, друкарські помилки и неточності, Які можуть бути виявлені в Матеріалах, що містяться на данному сайті. Адміністрація сайту докладає всіх необхідних зусиль, щоб Забезпечити точність та достовірність на сайті информації.

4.3. Інформація на сайті Постійно оновлюється і в будь-який момент може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за Отримання застарілої информации з сайту, а такоже за нездатність Користувача отримати оновленну збережену на сайті информацію.

4.4. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за висловлювання та думки відвідувачив сайту, залишені в якості коментарів або оглядів. Думка адміністрації сайту може не збігатися з думкою та позицією авторів оглядів і коментарів. У той же час Адміністрація сайту вживає всіх можливих ЗАХОДІВ, щоб не допускати публікацію Повідомлень, Які порушують чінне законодавство і / або норми моралі.

Адміністрація сайту залишає за собою право відаляти розміщену на сайті інформацію і робити технічні та юридичні заходи для припинення доступу до Сайту Користувачів, що створюють згідно з висновка Адміністрації сайту, проблеми у вікористанні Сайту іншими Користувачами, або Користувачів, Які порушують вимогу угоди.

4.5. Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливі протиправні Дії Користувача відносно третіх осіб, або третіх осіб відносно Користувача.

4.6. Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду, збитки або витрати (реальні або можливі), що виникли в зв'язку з цим Сайтом, його Використання або неможлівістю використання.

4.7. Адміністрація сайту не несе відповідальності за втрати Користувачем можливості доступу до свого облікового запису - облікового запису на сайті.

4.8. Всі можливі Суперечки, що випливають з цієї угоди або пов'язані з ними, підлягають вірішенню відповідно до чинного законодавства України.